Avís legal

Qui som

Farmàcia Arizcun
Carrer d’Ildefons Cerdà, 54 (Can Torreta)
08810 Sant Pere de Ribes (Barcelona)
Telèfon de contacte: 938 96 40 00
Correu electrònic: consultes@farmaciaarizcun.com

Ús correcte del web

L’Usuari es compromet a utilitzar aquesta web (www.farmaciaarizcun.com) i els seus continguts de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic i a no utilitzar el web o els serveis que es prestin a través d’ell amb fins o efectes il·lícits o contraris al present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que pugui danyar o impedir una normal utilització del web per part d’altres Usuaris.

Propietat Intelectual i Industrial

Les fotografies, imatges i textos del web són propietat exclusiva de Farmàcia Arizcun. L’usuari coneix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i d’altres elements o funcionalitats del web són propietat de la Farmàcia Arizcun o empreses col.laboradores.

En cap cas l’accés a la pàgina implica una renúncia, transmissió o cessió total o parcial de tals drets, ni concedeix dret d’utilització, reproducció o comunicació pública dels continguts sense autorització de la Farmàcia Arizcun.

Responsabilitats

La Farmàcia Arizcun no es responsabilitza del correcte funcionament del enllaços externs a d’altres webs existents a www.farmaciaarizcun.com, de la licitud i veracitat del contingut publicat així com dels perjudicis que puguin ocasionar a l’Usuari.